1974
46 godina iskustva!

Proizvodnja predmeta od plastike se odvija u Inđiji na ukupno 12000 m2 zatvorenog i 40000 m2 otvorenog prostora.

Konstantno radimo na proširenju asortimana, razvoju i poboljšanju kvaliteta naših proizvoda, koji se uz pomoć savremene opreme i odgovarajuće prateće infrastrukture brizgaju u sopstvenim pogonima, i nakon toga isporučuju u preko 45 zemalja na 6 kontinenata.
Kao vodeći proizvodjač u svojoj branši, prisutni smo na tržištima:
 Rusije, Ukrajine, Poljske, Belorusije, Litvanije, Letonije, Češke Republike, Slovačke, Mađarske, Italije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Turske, Makedonije, Crne Gore, Austrije, Nemačke, Švajcarske, Danske, Norveške, Rumunije, Bugarske, Moldavije, Albanije, Grčke, Kipra, Bolivije, Gabona, Singapura, Angole, Indije, Australije, Tajvana, Belgije, Holandije, Somalije, Čilea, Perua, Estonije, Izraela, Kuvajta, Portugala, Urugvaja, Velike Britanije, Španije, Ekvadora, Mozambika itd.

Kontinuirano povećanje proizvodnih kapaciteta je dovelo do širenja palete proizvoda, tako da se naš asortiman danas deli u sledeće celine:

POSUDE ZA ODLAGANJE OTPADA

PLASTIČNE KACE

PROIZVODI ZA ŠIROKU POTROŠNJU

STADIONSKE STOLICE

MULTIFUNKCIONALNE PODLOGE

USLUGE

Povećanje proizvodnih kapaciteta i proizvodjnje zahteva zapošljavanje novih kadrova.

Ukoliko sebe vidite u našoj kompaniji popunite prijavu.

Pored vernih kupaca, naš kvalitet potvrdjuju i uvedeni sistemi kvaliteta ISO 9001:2008 , ISO 14001:2004, ISO 18001:2007, kao i mnogobrojni pojedinačni sertifikati izdati za različite proizvode, kao što su CE znak, EN 840 itd.

Sa ponosom ističemo da smo dobitnik priznanja ProBiznis lider za najuspešnije malo preduzeće u Srbiji u 2012. godini, kao i da smo nosilac elektronskog sertifikata. Sa ponosom ističemo da smo dobitnik Oktobarske nagrade za 2015 godinu koju dodeljuje opština Inđija, godišnje nagrade Sremske privredne komore u 2014 godini, kao I priznanja ProBiznis lider za najuspešnije malo preduzeće u Srbiji u 2012. godini. Direktor kompanije Slobodan Gogić je bio kandidat za nagradu “EY Preduzetnik godine “ za 2015. godinu.